HISTORIAA...

PJ-Kiinteistöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Piilola on toiminut rakennusalalla vuodesta 1997, tehden aluksi 2001 vuoteen asti puutavarakauppaa ja vuodesta 2002 vuoteen 2008 myyden yli 200 talopakettia asennuksineen. Toimitusjohtajalla Hannu Saarella on yli 30 vuoden kokemus tasoite- ja pinnoitetöistä. 2007-2016 pidimme myös LVI-ja Maalimyynti-myymälää, joka alussa toimi osoitteessa Elovainiontie 1 ja myöhemmin osoitteessa Hopeatie 9, Ylöjärvellä.

Saneeraus- ja korjausrakentamisessa olemme toimineet alihankkijoina mm. Kaupinojan vedenottamolla, Kaukokylmä (Peab), Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin eri työmailla, RKM Group Oy:lle (Kuivaustekniikka), Alasen Rakennus Oy, Aso-Kodit, Attendo ja vakuutusyhtiö Pohjolalle.

Vuosien 2007 - 2017 olemme toteuttaneet omakotitaloja Hervantaan, Vuorekseen, Ylöjärvelle, Lakialaan, Kyrönlahteen, Atalaan, Julkujärvelle, Mutalaan, Nokialle, Kangasalle, Pirkkalaan, Sasiin, Lempäälään ja Kyröskoskelle, sekä paritalo Julkujärvelle.

Samalle aikavälille sijoittuvat myös lomamökkitoteutukset Parkkuuseen, Sastamalaan, Hämeenkyröön, Ikaalisiin ja Tottijärvelle, sekä hallirakennukset Koy Vehmaantie (Ylöjärvi), Koy Verstastie 2 (Ylöjärvi) , Koy Vanha Vaasantie (Ylöjärvi) , Liikuntaparkki Lempäälä, Koy Soppeenkulma (Ylöjärvi) ja Kulkutien (Ylöjärvi) hallilaajennus.

Vuonna 2014 valmistui 1576 neliön maneesi Kangasalle, tilaajana Kukka Backman Suomatkan tila Oy.


KUVIA TOTEUTETUISTA KOHTEISTA